Diensten

Onze diensten

  • Cardetailing
  • Glasbewassing
  • Gevelreiniging
  • Reguliere schoonmaak van bedrijfspanden en horeca
  • Hogedruk reiniging

Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige schoonmaakdiensten, afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. Of het nu gaat om een eenmalige schoonmaak of een doorlopende samenwerking, wij hebben de oplossing voor elk schoonmaakprobleem. Neem vandaag nog contact met ons op, en ontdek hoe wij je kunnen helpen een frisse en schone omgeving te creëren.

Car detailing

Onze voertuigreiniging is zeer uitgebreid. We bieden verschillende schoonmaakpakketten aan, die u hieronder kunt bekijken

Reguliere schoonmaak

Bedrijfspanden

Reguliere schoonmaak voor een frisse werkomgeving

Een schone en georganiseerde werkplek is essentieel voor een productieve en gezonde werkomgeving. Wij bieden op maat gemaakte schoonmaakdiensten aan voor verschillende soorten bedrijfspanden, van kantoren en kantines tot magazijnen en showrooms. Onze ervaren schoonmakers zorgen ervoor dat alle ruimtes grondig en professioneel worden gereinigd, zodat jouw team elke dag in een frisse en nette omgeving kan werken.

Horeca schoonmaak: Voor een hygiënische keuken en een stralende zaak

In de horeca is een schone en hygiënische omgeving cruciaal voor zowel de veiligheid van je gasten als het naleven van wettelijke voorschriften. Wij bieden gespecialiseerde schoonmaakdiensten aan die specifiek zijn afgestemd op de eisen van restaurants, cafés, bars en hotels. Of het nu gaat om dagelijks onderhoud of een dieptereiniging, wij zorgen ervoor dat jouw horecazaak altijd voldoet aan de hoogste hygiënestandaarden.

Horeca

Glasbewassing

Glasbewassing

Onze professionele glasbewassing zorgt ervoor dat al je ramen en glazen oppervlakken weer stralend schoon zijn. Naast het verwijderen van vuil, stof en vingerafdrukken, nemen we ook hardnekkige verontreinigingen zoals mos en algen grondig onder handen. Of het nu gaat om traditionele ramen of kunststof koepels, wij zorgen ervoor dat je glazen elementen niet alleen helder zijn, maar ook vrij van ongewenste ophopingen. Geniet van een heldere en frisse uitstraling die het natuurlijke licht in je ruimtes optimaliseert!

Hogedruk reiniging

Met hogedrukreiniging verwijderen we hardnekkig vuil, algen en mos van je oprit en terras. Dit zorgt niet alleen voor een schone uitstraling, maar maakt de oppervlakken ook veiliger door gladheid te verminderen. Perfect voor een frisse en goed onderhouden buitenruimte!

Hogedrukreiniging is ideaal voor het grondig reinigen van gevels, waarbij vuil, aanslag en weersinvloeden effectief worden verwijderd. Dit geeft je pand een frisse, verzorgde uitstraling en helpt de levensduur van de gevel te verlengen. Laat je gebouw er weer als nieuw uitzien!

Met hogedrukreiniging maken we je hekwerk snel en grondig vrij van vuil, roest en aanslag. Zo blijft het hek niet alleen schoon, maar behoudt het ook zijn oorspronkelijke uitstraling en gaat het langer mee. Ideaal voor zowel metalen als houten hekwerken!

Hogedrukreiniging van dakgoten verwijdert opgehoopt vuil, bladeren en mos, waardoor verstoppingen worden voorkomen. Dit zorgt ervoor dat regenwater goed kan wegstromen en voorkomt schade aan je dak en gevel. Een schone dakgoot verlengt de levensduur van je dakconstructie!

Met hogedrukreiniging verwijderen we vuil, onkruid en mos van bestrating, waardoor je tegels er weer schoon en verzorgd uitzien. Dit maakt het oppervlak niet alleen mooier, maar ook veiliger door het verminderen van gladheid. Ideaal voor het onderhouden van opritten, paden en terrassen!

Hogedrukreiniging is perfect voor het verwijderen van vuil, stof en aanslag op garagedeuren, waardoor ze er weer fris en goed onderhouden uitzien. Het helpt om de levensduur van de deuren te verlengen en voorkomt ophoping van vuil in scharnieren en rails. Een snelle manier om je garage een nette uitstraling te geven!

Met hogedrukreiniging zorgen we voor een grondige reiniging van je zwembad, waarbij vuil, algen en kalkresten effectief worden verwijderd. Dit houdt het zwembad niet alleen schoon en aantrekkelijk, maar bevordert ook de waterkwaliteit en de algehele hygiëne. Geniet van een sprankelend zwembad dat klaar is voor gebruik!

ogedrukreiniging verwijdert snel en efficiënt vuil, vlekken en nare geurtjes van vuilnisbakken. Dit zorgt voor een hygiënische omgeving en voorkomt dat bacteriën zich ophopen. Een schone vuilnisbak is essentieel voor een frisse uitstraling in je tuin of op je terras!

Contact

Wonderschoon

Sluiskade Zuidzijde 125
7607 XV Almelo
KVK-nummer: 91697492
BTW-nummer: NL865741311B01

Partners

Diensten

Schoonmaak
Hogedruk reiniging
Oprit reiniging
Tapijt reiniging
Auto detailing (schoonmaak)